| Info apie filma ir jūsų nuomonės | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Avietytė Shane West <3
Pranešimų skaičius : 2477 Age : 33 Miestas : Toli.. Įvertinimas : Registration date : 2008-02-18
| Temos pavadinimas: Info apie filma ir jūsų nuomonės Sk. 02 24, 2008 11:43 am | |
| Apgaubta paslapties. Pažymėta tragedijos. Išmokyta žudyti. Jie paliko ją mirti. Bet mirtis buvo tik pradžia. Dabar ji grįžta, trokšdama atkeršyti...
Nuostabioji Jennifer Garner įkūnijo stiprią, paslaptingą ir seksualią heroję mirtiną jėgos ir grakštumo derinį. Išgyvenusi po, atrodytų, mirtinų sužeidimų, Elektra nutraukia visus ryšius su likusiu pasauliu ir pradeda gyventi kaip atsiskyrėlė. Tačiau netikėtai susiklosčius aplinkybėms, ji priversta rinktis
Šis sprendimas nulems jos tolimesnį gyvenimą: pakeis jį arba sunaikins.
Persekiojama praeities košmarų Elektra už išgelbėjimą turi būti dėkinga savo mokytojui. Tačiau netgi išminčius nesugeba numaldyti jos deginančio keršto troškimo. Troškimas atkeršyti už tėvų mirtį, pavertė merginą negailestinga žudike geriausia, kokią galima nupirkti už pinigus. Tačiau norint išlikti, neužtenka priežasties žudyti. Ji privalo rasti priežastį gyventi.
Tokia priežastimi tampa paskutinis jos taikinys trylikametė mergaitė Ebė ir jos tėvas. Pasiryžusi bet kokia kaina išgelbėti šiuos žmones, Elektra pasirašo sau mirties nuosprendį, tačiau randa tai, ko net nežinojo ieškojusi: galimybę išpirkti savo kaltes.
Dabar herojei teks pasikliauti tik savo neeiliniais kovotojos sugebėjimais ir galia numatyti įvykių pasekmes, dar prieš jiems įvykstant. | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
Pranešimų skaičius : 2477 Age : 33 Miestas : Toli.. Įvertinimas : Registration date : 2008-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Sk. 02 24, 2008 11:44 am | |
| Atsimenu ziurejau ne nuo pradziu, bet vistiek toks geras. Patinka man tokie filmai. | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| |
| |
Locura Shane West <3
Pranešimų skaičius : 1477 Age : 34 Įvertinimas : Registration date : 2008-02-29
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Pen. 03 07, 2008 7:30 am | |
| Na vadinas ir man reikės žiūrėti, tik pirma rasti atsisiųsti... Vertinsim kas ten per 2 dalis.. | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Pen. 03 07, 2008 7:31 pm | |
| Aš tai lietuviškai radau šį filmą. ir gana greit siunčia, jau baigia atsiust ;] | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Št. 03 08, 2008 12:03 am | |
| Atsisiunčiau, šiektiek pažiūrėjau. Ir galiu pasakyt tiek : manau tikrai čia to filmo tesinys, nes Šiam filme Elektra prisimena, kaip ją gaivino daktarai, ji buvo su tuo kostiumu, kur per daredevil (jos prisiminimuose) o apie Beną nieko... Šiaip geras filmas. Elektra pavirto į bejausmę žudikę...Man patinka tokie žmonės (ne žudikai, bet bejausmiai) | |
|
| |
Locura Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Št. 03 08, 2008 8:43 am | |
| Aišku gaila, kad be Beno... Man patinka tokie žmonės (ne žudikai, bet bejausmiai). Kodėl? | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Št. 03 08, 2008 11:29 am | |
| Nes lengviau tokiem gyvent Be emocijų o šiaip patariu parsisiųst filą ištikrųjų neblogas, su mistika truputį, bet man patiko ;] | |
|
| |
Locura Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Št. 03 08, 2008 3:34 pm | |
| Iš dalies lengviau, bet kas iš to būti bejausmiam... Reikės ir man siųstis. | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Pir. 03 17, 2008 1:00 pm | |
| Dar neatsisiuntei ? | |
|
| |
velniukstea ●Vaidinu filme "Mokyklos Miuziklas"●
Pranešimų skaičius : 223 Age : 32 Įvertinimas : Registration date : 2008-03-28
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Antr. 04 01, 2008 2:10 pm | |
| Na galiu pasakyt tik tiek, kad tai pokolkas vientelis kovu filmas man patikes.. kazkuo isikyre.. o ne eiliniai Jackie Chan triukai | |
|
| |
Avietytė Shane West <3
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės Antr. 04 01, 2008 4:16 pm | |
| Na taip, man jis irgi toks nenuobodus. Patiko personažai ir ypač Elektra, tas jos šaltumas... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Info apie filma ir jūsų nuomonės | |
| |
|
| |
| Info apie filma ir jūsų nuomonės | |
|